Menu

Social
CUTREMUR SIMULAT

S-a dat alarma la Buzău, după un cutremur de magnitudine mare, urmat de un incendiu devastator, din care au rezultat numeroase victime. Este vorba, din fericire, despre scenariul unui exercițiu de alarmare desfășurat ieri de pompierii buzoieni la sediul unei fabrici din municipiu.

Pompierii buzoieni au organizat ieri cea mai mare simulare de cutremur din acest an, pentru a testa viteza de reacţie în stituațiile de acest gen. Exerciţiul de alarmare, care a început la ora 13.00, a presupus mobilizarea de forţe şi mijloace în zona fabricii de geamuri din municipiul Buzău.

Pompierii au angrenat în acţiune operatori economici şi instituţii publice din municipiul Buzău în scopul limitării şi înlăturării urmărilor produse de un cutremur. În premieră, a fost folosită si autospeciala pentru prima intervenție si comandă, intrată recent în dotarea ISU Buzău. Exercițiul tactic desfășurat ieri de pompierii buzoieni s-a încheiat fără incidente.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>