Menu

Sport
CONCURS DE ŞAH

Sportul minții a reunit astăzi zeci de elevi, din județul Buzău, în cadrul ,,Cupei la șah Vasile Cristoforeanu,,. Competiția, aflată la prima ediție, a fost organizată printr-un proiect județean, în memoria cititorului acestei unități de învățământ și fost primar al municipiului Rm. Sărat,Vasile Cristoforeanu. Câștigătorii concursului au fost răsplătiți cu medalii, cupe și diplome.

Zeci de elevi din clasele primare si gimnaziale din Rm. Sarat au participat astazi la competitia judeteana de sah, organizata la Scoala Vasile Cristoforeanu. Copiii au incercat sa faca partide cat mai bune pentru a castiga premiile puse in joc. Directorii unitatilor de invatamant prezenţi la prima editie a ,, Cupei Vasile Cristoforeanu la sah,, spun ca sportul mintii atrage de la un an la altul tot mai elevi.

Competitia de sah a fost organizata printr-un proiect judetean, in memoria ctitorului acestei unitati de invatamant si fost primar al municipiului Rm.Sarat,Vasile Cristoforeanu. Organizatorii isi dorescca aaceasta competitie sa devina una cu traditie.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>