Menu

Sport
PACE IN ANTALYA

vlcsnap-2015-02-09-13h46m35s242    La Petrolul par să se fi liniștit apele după ce clubul a intrat în insolvență. Jucătorii, care au boicotat amicalul de sâmbătă, cu Terek, s-au liniștit, iar echipa continuă antrenamentele. “Lupii galbeni” mai au de disputat două amicale în stagiul de pregătire din Antalya: cu Levski și ȚSKA Sofia .

Petroliștii dau totul la antrenamente, conștienți că antrenorul Rednic urmează să se decidă în cel mai scurt timp asupra primului ”11” cu care va aborda returul sezonului. Ploieștenii au avut programat ieri un singur antrenament. După o încălzire complexă, Rednic a impus un exercițiu de posesie dintr-o singură atingere, după care preparatorul fizic Radu Vasilcan i-a supus pe jucători unor serii de alergări. Sesiunea s-a încheiat cu o miuță în 3 echipe. Câștigătoarea fiecărui joc rămânea pe teren. “Puriul” a tras concluziile chiar pe teren, la finalul antrenamentului. În timp ce coechipierii lor executau seriile contracronometru, Fanchone, Vasilache și Alecsandru au alergat separat, pe unul dintre terenurile bazei Fanatic. Toți 3 se află în urmă cu pregătirea, dar trag tare și vor să recupereze acest deficit fizic până la ora primului joc oficial, astfel încât Mircea Rednic să se poată baza pe ei în partea secundă a campionatului.

După mai multe zile petrecute în sala de forță și la piscină, pentru a se reface în urma unei leziuni musculare la gambă, si Kristian Ipsa a primit acceptul medicului Claudiu Stamatescu de a se întoarce la antrenamente. Cel mai probabil, apărătorul croat va fi apt și va evolua cel puțin o repriză în amicalul de maine cu Levski Sofia.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>