Menu

Social
ANTRENOR REȚINUT

Antrenorul de arte marţiale de la Constanța, acuzat de viol a fost arestat pentru 30 de zile. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, ar fi abuzat trei fete, de 7 şi 8 ani. Anchetatorii spun că faptele au început încă din 2015, iar agresiunile ar fi avut loc chiar în timpul antrenamentelor pe care le ţinea în propria locuinţă.

Nenorocirile ar fi inceput in 2015, cand una dintre fetite avea  doar 7 ani. Apoi au urmat alte doua copile de 8 ani.  Totul se petrecea in sala de antrenamente, acolo unde fetele erau aduse si lasate in grija antrenorului, chiar de catre parinti. Nimanui nu i-a trecut prin cap vreo secunda, ca barbatul este capabil de  o asa grozavie.

Si totusi politistii au suficiente probe impotriva barbatului, pe langa cele trei plangeri depuse de parintii celor trei copile. Barbatul neaga acuzatiile. Antrenorul de karate a fost retinut pentru 30 de zile, iar daca va fi gasit vinovat, risca o pedeapsa cu pana la 12 ani de inchisoare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>