Menu

Sport
VICTORIE LA LIMITĂ

Victorie la limită pentru CSM Rm. Sărat în deplasare cu formația Victoria Traian. Râmnicenii s-au impus cu 1-0, într-un meci în care au ratat numeroase ocazii, golul fiind înscris de Dănuț Olteanu. Mâine, CSM Rm. Sărat va juca acasă, etapa restantă de vinerea trecută, în compania formației Agricola Borcea.

In etapa cu numarul XVIII, a Ligii a III-a, CSM Rm. Sarat  a jucat, in deplasare, in judetul Braila, cu ocupanta ultimului loc in clasament, Victoria Traian. Ramnicenii au facut un joc bun, iar in minutul 57, Danut Oprea a trimis mingea in poarta. Dupa ce au preluat conducerea pe tabela de marcaj, galben-albastrii s-au jucat cu ocaziile de a inscrie. Burghelea, Balan si Tirila puteau sa majoreze scorul, insa pana la finalul partidei acesta a ramas neschimbat. Chiar daca a castigat la limita, CSM Rm. Sarat a obtinut cele trei puncte puse in joc. Maine, de la ora 17.00, ramnicenii vor juca pe teren propriu etapa restanta de vinerea trecuta, in compania formatiei Agricola Borcea.

Incepand cu aceasta etapa toate meciurile din Liga a III a sunt programate de la ora 17.00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>