Menu

Social
TRATAMENT VIOLENT

vlcsnap-2015-02-09-16h22m44s237   Imagini dramatice in centrul de ecarisaj din Năvodari. Intr-un filmulet, care a fost postat pe o retea de socializare, se vede modul in care sunt tratati cainii maidanezi, chiar de catre anumiti angajati ai institutiei. Imaginile, extrem de violente, au starnit reactii atat in randul reprezentantilor primariei Navodari, cat si in randul iubitorilor de animale. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Clipul are aproape cinci minute şi arata cum patrupedele sunt scoase dintr-o cuşcă metalică cu ajutorul unui laţ făcut la capătul unui tije metalice şi trântiţi de placa de beton. Hingherii care apar în imagini îi duc apoi în zonele amenajate pentru câini şi acolo începe măcelul. Animalele care se împotrivesc transportului sunt loviţi cu sălbăticie de mai mulţi bărbaţi.

Reprezentanţii Primăriei Năvodari s-au delimitat azi dimineaţă de acţiunea angajaţilor de la serviciul de Ecarisaj. Într-un comunicat transmis presei, angajaţii Primăriei spun că nu sunt de acord „cu modul în care au înţeles cei trei indivizi, să-şi execute serviciul pentru care au fost angajaţi. Ciudat este ca in acelasi timp, directoarea Biobazei refuza sa creada ca angajatul ei loveste animalele.

La Biobaza orasului Navodari, angajatii nu sunt atat de fermi cand neaga violentele. La nici 12 ore după ce imaginile au ajuns pe internet, Primăria Navodari a hotarat sa ia măsuri. Reprezentanţii administraţiei locale spun că agresorul are sanse mari sa-şi piarda locul de muncă. Reprezentanţii Primăriei Năvodari au spus de fiecare dată că eutanasiera patrupedelor nu este o soluţie pe care o vor urma, decât în cazuri speciale. Până atunci, câinii fără stăpân aduşi la Biobaza din Năvodari ar fi trebuie deparazitaţi, vaccinaţi şi pregătiţi pentru adopţie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>