Menu

Social
PANICĂ ÎN ZORI

Un alt incendiu violent produs în această dimineață la o vilă dintr-un cartier al Buzăului a panicat zeci de oameni, care se temeau că focul se va exinde şi la alte locuințe. Trei autospeciale ale pompierilor şi mai multe echipe de intervenție dotate cu aparate de respirat au intervevenit mai bine de două ore pentru lichidarea incendiului.

A fost agitație astazi în zorii zilei pe strada Răchitei din municipiul Buzău, după ce o casă cu etaj a luat foc ca din senin. O bubuitură puternică produsă la centrala pe lemne a trezit vecinii din somn. Proprietarii, trei adulți şi un copil de 10 ani, au scăpat ca prin minune după ce vecinii i-au alertat ca ies flăcări din acoperiş.

Intervenția a fost dificilă întrucât vântul sufla cu putere iar focul se putea propaga şi la alte locuințe din zonă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit însă proprietarii s-au ales cu pagube uriaşe.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>