Menu

Social
TRASEE RESPECTATE

vlcsnap-2015-02-09-16h31m21s32   Probleme mari pentru navetiştii din Buzău. Soferii de autobuze sau microbuze care efectuează curse in judet sunt obligaţi să respecte un traseu prestabilit prin oraş până la autogară, fără să oprească în staţiile destinate autobuzelor de transport urban. In caz contrar, risca amenzii usturatoare. Pana acum, şoferii au încalcăt frecvent legea si au oprit în staţiile din oras. Cel mai greu va fi pentru navetisti care vor fi nevoiti sa scoata mai multi bani pentru a ajunge acasa ori la serviciu.

Pana acum, soferii de autobuze si microbuze care efectuau curse – interjudete au incalcat frecvent legea, oprind fara vreo problema in statiile din municipiul Buzau. In licentele de transport aprobate de Consiliul Judetean Buzau, transportatorilor nu le este insa permise astfel de stationari in oras.

Mai mult, o hotarare a Consiliului Local Buzau aprobata in 2010 prevede ca transportatorii sa nu opreasca decat la cele 4 autogari din oras. Ei sunt obligaţi să respecte un traseu prestabilit prin oraş până la autogară, fără să oprească în staţiile destinate autobuzelor de transport urban. Prinsii pe picior gresit de politistii rutieri, transportatorii au fost amendati. Daca nu vor respecta aceste hotarari, acestia pot fi sanctionati si de politistii locali dar si de reprezentantii Primariei Buzau. Cei mai afectati de acesta hotarare sunt navestistii care vor fi pusi pe drumuri. Ei au depus deja sesizari la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Buzău. Şi patronii firmelor de transport urgan din Buzău sunt însă nemulţumiţi pentru că autobuzele care efectuează curse în judeţ le fură clienţii.

Transportatorilor nu le ramane acum decat sa opreasca numai unde au voie ori sa opreasca in staţiile orăşeneşti cu riscul de a fi in continuare amendaţi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>