Menu

Social
RĂNITE DUPĂ CE S-AU RĂSTURNAT CU MAȘINA

Grav accident produs ieri pe un drum județean, în comuna buzoiană Vadu Paşii. O femeie însărcinată a ajuns la spital împreună cu fetiţa ei de 10 ani şi cu o rudă, după ce s-au răsturnat cu maşina din cauza imprudenței unui alt şofer. Victimele au fost transportate cu ambulanțele la spital. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului!

O femeie însărcinată care se deplasa cu maşina spre Buzău a smucit volanul speriată de un autoturism care venea de pe un drum secundar şi a intrat în cel principal fără să acorde prioritate. Maşina condusă de femeia însărcinată în 4 luni s-a răsturnat. În vehicul se mai aflau fetiţa ei de 10 ani şi o rudă, o femeie, în vârstă de 30 de ani.  Şoferul vinovat care nu a  acordat prioritate a fugit de la locul accidentului, iar victimele au fost nevoite să se descurce singure să sune la 112 şi să ceară ajutor. Toate cele trei victime au fost preluate de ambulanţe, pentru a fi transportate la spital.

În ceea ce privește starea fetiței de 10 ani care se afla în mașina răsturnată, aceasta nu a suferit traumatisme, însă este sub șocul produs de accident. Ea a fost preluată de tatăl ei și dusă acasă, unde este în permanență supravegheată.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>