Menu

Social
UCISA IN IMPACTUL CU UN TIR

vlcsnap-2015-02-09-17h31m53s254   O femeie din Braila si-a pierdut viata, iar fetita ei de 10 ani se zbate intre viata si moarte, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita in plin de un TIR. Accidentul s-a petrecut in weekend pe DN2B, la intrare in localitatea braileana Ianca, in timp ce soferul masinii a incercat sa evite impactul cu un alt autoturism si a intrat intr-un TIR.

Femeia si copilul se aflau in masina condusa de sotul acesteia si se indreptau spre Ianca, unde mergeau in vizita la niste rude. La un moment dat, autoturismul din fata lor a franat brusc si pentru a evita impactul, sotul femeii a tras de volan stanga, a patruns pe contrasens si a intrat in fata unui TIR care circula regulamentar. Soferul autotrenului nu a mai avut timp sa franeze si a izbit autoturismul in plin. In urma impactului, masina a fost aruncata intr-un parapet de pe marginea drumului. Pentru ca nu purta centura de siguranta, femeia a fost aruncata intr-un sant, la o inaltime de aproximativ 5 metri fata de locul impactului. Fetita a fost gasita si ea langa mama sa, in stare de inconstienta. Femeia era in stop respirator cand au ajuns la fata locului medicii de pe ambulanta si a fost transportata de ugenta la spital, unde a decedat cateva ore mai tarziu.

Soferul a scapat ca prin minune doar cu rani usoare. In cauza s-a deschis dosar penal pentru omor din culpa si vatamare corporala din culpa.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>