Menu

Sport
ȘI-AU LUAT REVANȘA

FC-BotosaniDinamo Bucureşti a învins, ieri, în deplasare, cu scorul de 1-0, pe FC Botoşani, în etapa a II-a a play-out-ului Ligii I. Meciul trebuia să se dispute la 17 martie, dar a fost amânat din cauza vremii nefavorabile.

Dinamo şi-a revenit după umilința cu Juventus Bucureşti la Botoşani. În prima repriză, gazdele puteau marca unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului, la foarfeca lui Mihai Roman, blocată de singurul jucător care va fi la Cupa Mondială, Penedo. După pauză, Salomao a văzut roşu în faţa ochilor – a fost trimis la vestiare după un fault asupra lui Roman.

În inferioritate, Dinamo a dat lovitura cu mai puţin de zece minute rămase din timpul regulamentar. Croatul Pesic a centrat perfect la golul lui Robert Moldoveanu, intrat în repriza a doua. A fost primul gol încasat de FC Botoşani în play-out, după două remize albe, cu Chiajna, respectiv Juventus Bucureşti. Pentru Florin Bratu a fost a doua victorie în patru meciuri pe banca lui Dinamo.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>