Menu

Social
FĂRĂ AVORTURI

În Săptămâna Patimilor, premergătoare Învierii Domnului, nu se fac avorturi! Cel puțin la Spitalul Municipal din Rm. Sărat, medicii nu au mai făcut întreruperi de sarcină, la cerere, începând cu data de 2 aprilie. Există însă și excepții: cazurile extreme, care pun în pericol viața unor paciente, sunt soluționate de urgență.

Persoanele care merg la spital, în această perioadă, pentru a face întrerupere de sarcină, sunt nevoite să se întoarcă acasă, cum au venit. Pentru că ne aflăm în Săptămâna Patimilor, medicii de la Spitalul din Rm. Sarat au luat decizia să nu facă întreruperi de sarcină la cerere. Nu este primul an, când cadrele medicale iau o astfel de hotarare din considerente religioase.

Și biserica este de acord cu aceasta decizie luata si de medicii din alte orase. Preoții spun că este un păcat să iei o viaţă, indiferent de circumstanțe, cu atat mai mult in Saptamana Patimilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>