Menu

Social
SALVAT DIN GHEARELE MORȚII

Luptă pe viață și pe moarte pentru salvarea vieții unui tânăr de 27 de ani, din Rm. Sărat, înjunghiat azi-noapte, în parcarea unui hipermarket din oraș. Medicii de la Spitalul Municipal au hotărât să-l opereze de urgență, pentru că prezenta multiple plăgi, mai ales în zona toracică, și se afla în stare foarte gravă. După o intervenție chirurgicală extrem de dificilă, care a durat 8 ore, tânărul a fost stabilizat. Dimineață, el a fost preluat de un elicopter SMURD și transferat la spitalul Floreasca din Capitală.

Tanarul transferat azi dimineata la spitalul Floreasca din Bucuresti a ajuns in stare grava in camera de garda chirurgie a Spitalului Municipal Rm. Sarat, azi-noapte, in jurul orei 11,30. El prezenta multiple plagi, mai ales in zona toracica, iar medicii au decis sa-l opereze de urgenta. Interventia a fost extrem de dificila si a durat 8 ore. Medicii chirurgi, unii dintre ei veniti de acasa, au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a salva viata tanarului injunghiat. Interventia a fost extrem de dificila si pentru ca s-a desfasurat intr-o sala de operatie de chirurgie generala, iar starea victimei era foarte grava.

Conducerea spitalului din Rm. Sarat ii considera adevarati eroi pe medicii care au efectuat interventia chirurgicala. Asta in conditiile in care tanarul a fost injunghiat in inima, dar si in unul dintre plamani. Eforturile medicilor din sala de operatie au fost sustinute de intreg personalul medical, astfel incat interventia a fost dusa la bun sfarsit.

Tanarul in varsta de 27 ani, transferat astazi la Spitalul Floreasca din Bucuresti a fost injunghiat seara trecuta, in parcarea unui hipermarket cu o sticla sparta. Cel care ar fi comis fapta este tot un tanar din Rm. Sarat, incidentul  iscandu-se pe fondul unui conflict spontan. El a fost retinut de politisti inca de seara trecuta. Cazul este anchetat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Buzau, pe numele tanarului care ar fi comis fapta fiind deschis un dosar de tentativa de omor.

 

Comentarii ( 1 )

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>