Menu

Social
ATENȚIE LA BUCATE!

Atenție mare de Paște pentru că pofta de bucate și distracția s-ar putea încheia pe un pat de spital! O spun medicii care avertizează că mâncărurile gustoase de pe masa de sărbători cad greu la stomac și pot provoca indigestii grave. Ei ne recomandă să mâncăm cu moderație și să consumăm băuturi alcoolice cu măsură.

De obicei masa de Paste este una extrem de bogata. Oamenii pregatesc diferite feluri de mancare, iar multi uita de masura si gusta cu pofta din toate bucatele traditionale, apoi ajung la spital cu indigestii grave. Si pentru ca masa de Paste este udata intodeauna cu un pahar, medicii ne sfatuiesc sa nu facem excese.

Cei care nu vor tine seama de aceste recomandari, risca sa ajunga la spital. Excesul de mancaruri si bauturi alcoolice pune in pericol mai ales sanatatea celor care au tinut postul Pastelui. An de an, în perioada sărbătorilor, camerele de gardă ale spitalelor sunt luate cu asalt de cei care uită măsura și gustă cu poftă din bucatele tradiționale.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>