Menu

Social
LA DATORIE, DE PAȘTE

De Paște, oamenii legii vor fi la datorie, astfel încât cetățenii să se bucure în linişte de sărbătoarea Învierii Domnului. Ministerul de Interne scoate în stradă peste 50.000 de poliţişti, pompieri, paramedici şi jandarmi. 

Cei care de Paste pleacă de acasă cu maşina trebuie să ştie că vor fi amplasate radare pe toate drumurile aglomerate, iar traficul va fi monitorizat şi din aer cu elicoptere. Turiştii care ajung la munte în aceste zile de sărbătoare sunt sfătuiţi să nu se aventureze pe trasee înainte de a verifica dacă sunt accesibile. Peste 350 de jandarmi montani sunt pregătiţi să îi ajute pe turişti.

Polițiștii ii sfătuiesc pe cetățeni și să aibă grijă ce postează pe rețelele de socializare, pentru ca hoții nu isi iau vacanta. De asemenea, cetățenii trebuie să aibă grijă de obiectele personale atunci când participă la slujbele religioase.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>