Menu

Social
REȚINUT PENTRU SEX VIRTUAL

retinutUn bucureștean amator de sex virtual cu minore a fost reținut de polițiștii din Sibiu. Bărbatul este acuzat că a folosit un cont fals de socializare pentru a convinge o minoră să îi trimită poze și filmulețe cu caracter sexual. Distracția bolnavă a bărbatului în vârstă de 33 de ani s-a încheiat în momentul în care au intrat pe fir organele judiciare.

Barbatul a fost retinut in urma unei perchezitii domiciliare realizate de catre  politistii de combatere a criminalitatii din Sibiu si Bucuresti. Descinderea a avut loc dupa ce tatal unei micute in varsta de 10 ani a depus o plangere la Politia Sibiu in care spunea ca fiica sa a fost determinata de catre un necunoscut cu care a purtat conversatii pe internet sa trimita poze cu ea in ipostaze sexuale explicite. In timpul anchetei politistii au ajuns la concluzia ca barbatul obisnuia sa abordeze mai multe minore de sex feminin carora le cerea prin intermediul retelelor de socializare materiale cu caracter sexual. Inocente, tinerele i-au cazut in plasa. Mai ales ca barbatul se dadea drept un pusti de varsta lor. In cazul pedofilului bucurestean Tribunalul Sibiu a decis arestarea preventiva pentru o perioada de 30 de zile. In tot acest timp politistii sibieni trebuie sa identifice toate victimele barbatului.

Oamenii legii ii sfatuiesc pe sibieni sa nu le permita celor mici sa detina cont pe site-urile de socializare de la varste fragede iar daca totusi le au sa se asigure ca au parolele si ca stiu ce fac cei mici pe internet.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>