Menu

Social
CADOUL PERFECT

Nu ai cumpărat încă un cadou pe care celebrul iepuraș  îl va aduce copilului tău de Paște? Atunci trebuie să treci pragul unui pet-shop, unde poți găsi iepurași adevărați. Iepurii pitici sunt foarte prietenoși, se îngrijesc ușor, iar pentru copii pot fi partenerii ideali de joacă. Un astfel de iepuraș costă 70 de lei.

Sarbatoarea Pastelui iti ofera o noua sansa de a-i face o surpriza minunata copilului tau, prin intermediul celebrului iepuras. Iar daca vrei sa-i oferi fetitei sau baietelului tau un dar in ton cu tematica sarbatorii, un iepuras adevarat se va dovedi o alegere inspirata. Albi, negri sau gri, iepurii pitici sunt foarte prietenosi, se ingrijesc usor, iar pentru copii pot fi partenerii ideali de joaca.

Pretul este tentant pentru parintii care vor sa le faca un astfel de cadou copiilor. Un iepuras pitic costa 70 de lei, iar cei cumparati din magazine au certificat sanitar-veterinar. Tradiţia potrivit careia iepurasul aduce cadouri copiilor a fost împrumutată de la germani. In Noaptea de Înviere acestia îl cheamă pe „urecheat” să le aducă celor mici ouă roşii şi dulciuri.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>