Menu

Social
MAI INTAI DATORIILE

vlcsnap-2015-02-10-11h36m35s67   Trebuie sa-si achite datoriile ca sa primeasca o locuinta noua. Asta este conditia pusa de autoritatile din Rm. Sarat chiariasilor evacuati din casele nationalizate, care au depus cereri pentru una din cele 32 de locuinte, construite recent.
Persoanele care au avut contracte de inchiriere cu Primaria pentru alte imobile trebuie sa nu inregistreze restante la plata chiriei, pentru a primi o casa noua.

In luna noiembrie, Consiliul Local Rm. Sarat a aprobat criteriile si punctajul pentru repartizarea celor 32 de locuinte construite pentru chiriasii evacuati din casele nationalizate. Sapte persoane au indeplinit criteriile stabilite de lege, iar in ianuarie consilierii au aprobat cu unanimitate de voturi repartizarea noilor apartamente catre acestea. Alte 10 persoane ar putea primi astfel de locuinte, insa nu indeplinesc unul dintre cele mai importante criterii: au restante la chirii pentru alte imobile ale Primariei. La repartizarea locuintelor se au in vedere conditiile de locuit ale solicitantilor, numarul de copii, venitul pe membru de familie si starea sanatatii persoanelor care au nevoie de o astfel de locuinta. Persoanele care au restante catre Primarie vor primi o locuinta abia in momentul in care au platit integral datoriile.

Cele 10 persoane, care ar putea beneficia de o casa noua din cele 32 de locuinte, au restante cuprinse intre 2.000 si 5.600 de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>