Menu

Social
URGENȚE DE PAȘTE

Sute de buzoieni au avut nevoie de îngrijiri medicale în zilelele de sărbătoare. Cei mai mulți au sunat la Ambulanță sau au mers la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean după ce au consumat în exces mâncăruri grase sau au consumat alcool. În noaptea de Înviere la Maternitatea din Buzău au fost înregistrate 5 nașteri.

Telefoanele au sunat non-stop la Serviciul de Ambulanta Buzau in zilele de Pasti. Vinul, drobul, friptura de miel sau ouăle roşii consumate în exces le-au dat  bătăi de cap pofticiosilor. Si la slujba de Înviere s-au înregistrat incidente: 7 bătrâne au leșinat și au avut nevoie de îngrijire medicale. Și medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe  Buzău au avut de furcă cu împătimiții ospețelor de Paşti. Mulți pacienți au ajuns la spital din cauza exceselor culinare și a consumului de alcool. Bineînteles, n-au lipsit nici agresiunile pe fondul  paharelor de alcool date pe gât fără contenire.

În  noaptea de Înviere, barza a adus la Maternitatea din Buzău 5 bebelusi. Primul venit pe lume a fost un băiețel, născut în mod natural.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>