Menu

Social
GREU DE PLATIT

vlcsnap-2015-02-10-14h19m04s17  Fac economii la sange pentru a-si putea achita la timp facturile la intretinere si la caldura. Este cazul multor locatari, din Rm. Sarat, care in perioada sezonului rece, fac fata tot mai greu cheltuielilor lunare. Sefii asociatiilor de proprietari spun ca tot pensionarii reusesc sa tina pasul cu plata facturilor la intretinere, in ciuda veniturilor mici pe care le au.

In sezonul rece, cheltuielile cu intretinerea sunt mai mari decat in restul anului, din cauza facturilor la incalzire. Pensionarii din Rm. Sarat spun ca fac zi de zi economii pentru a putea achita utilitatile la timp. Acestia platesc mai intai facturile si abia apoi daca le mai raman bani pentru mancare si medicamente. Sefii asociatiilor de proprietari afirma ca in ultimii ani tot mai putine persoane raman cu datorii la intretinere. De teama debransarii de la reteaua de apa, dar si a penalitatilor de intarziere, multi locatari vin si platesc la timp.

Valoarea facturilor la intretinere se calculeaza numarul de persoane care locuiesc intr-un apartament. Pe luna ianuarie la Rm. Sarat valoarea facturilor la un apartament cu 2 camere ajunge pana la 195 de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>