Menu

Social
O NOUĂ MINIVACANȚĂ

liberRomânii vor avea o nouă minivacanță, de 1 mai. Asta după ce Guvernul a decis că ziua de luni, 30 aprilie, să fie zi liberă pentru bugetari. 1 Mai pică anul acesta într-o zi de marți și, astfel, se va face „punte” între weekendul 28-29 aprilie și ziua de 1 mai.

Guvernantii au decis ieri sa le mai faca un cadou romanilor. Inca o zi libera. Au legat data de 30 aprilie de 1 mai,  astfel incat oamenii se aleg cu o noua minivacanta. Ultima zi a acestei luni a fost declarata nelucratoare prin Ordonanta. Proiectul a fost aprobat in sedinta de guvern. Este cea de-a doua minivacanta de care se bucura in special angajatii de la Stat pe parcursul unei singure luni. Dupa vineri si luni de Paste, romanii vor avea liber cu ocazia Zilei Internationale a Muncii,  luni si marti.

Pentru lunea libera angajatii de la stat au de ales intre a veni o sambata la lucru sau a recupera din mers prin prelungirea programului pana in data de 11 mai . Exceptie de la regula fac acele categorii  de angajati a caror activitate nu poate fi intrerupta.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>