Menu

Social
OFERTE DE 1 MAI

Minivacanța de 1 Mai se apropie, iar românii și-au făcut deja rezervări, pentru a petrece câteva zile de neuitat! Cei interesați au profitat de ofertele variate ale agențiilor de turism, cele mai solicitate pachete fiind cele pentru litoralul românesc. Sunt și persoane, care din cauza bugetului redus, vor petrece ziua de 1 Mai la un grătar, la pădure.

Agentiile de turism au pregatit inca de la inceputul primaverii pachete turistice pentru cei care vor sa plece intr-o minivacanta de 1 Mai. Ofertele sunt pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele. Cele mai tentante sunt sejururile in statiunile de pe litoralul romanesc, mai ales ca de 1 Mai se deschide si sezonul estival.

Sunt si persoane, care din cauza bugetului redus, vor petrece ziua de 1 Mai la un gratar, la padure. In intampinarea romanilor care  si-au facut planuri pentru minivacanta de 1 Mai a venit si Guvernul care a declarat ziua de 30 aprilie zi libera.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>