Menu

Sport
VICTORIE PREȚIOASĂ

fotbal1CFR Cluj a pus presiune pe FCSB, după victoria obținută chiar în fieful campioanei. Ardelenii au câștigat duelul cu Viitorul, din etapa a 5-a a play-off-ului, 2-1, și au urcat pe primul loc al Ligii 1, cel puțin până la duelul roș-albaștrilor cu Astra, de astazi.

Fără victorie de patru ani în deplasările cu trupa lui Hagi, ardelenii l-au pus imediat la grea încercare pe Cojocaru. Portarul constănțenilor a scos execuția lui Deac, dar nu a mai avut ce face în minutul 11, la golul lui Omrani. Servit ideal de Țucudean, atacantul francez a îndeplinit o simplă formalitate. Defensiva gazdelor a mai gafat o data în prima repriza. Ciprian Deac i-a lăsat în urmă pe fundașii adverși și a dublat avantajul CFR-ului. Chiar și la acest scor, Dan Petrescu a fost un car de nervi și a fost ”amenințat” de Istvan Kovacs cu eliminarea. Marcator în ultimele două etape, Ianis Hagi și-a încercat norocul cu un șut de la mare distanță, dar nu l-a surprins pe Arlauskis.

A făcut-o, însă, după un penalty ratat, după ce fostul jucător al Viitorului, Kevin Boli, a atins mingea cu mâna în careu. Ianis a înscris cu emoții, după ce portarul a respins execuția. A fost prea târziu pentru ca Viitorul să mai revină în meci, astfel că CFR a bifat o victorie extrem de importantă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>