Menu

Social
DE 1 MAI, LA VAMA VECHE

De 1 mai polul distracției fără perdea și fără inhibiții se mută la Vama Veche. Așa că zilele acestea stațiunea tinerilor liberi începe încet încet să se trezească la viață. Dintr-un capăt în altul se lucrează la terase și restaurante. Hotelierii şi proprietarii de pensiuni renovează unităţile de cazare şi pun la punct ultimele retuşuri pentru primul val important de turişti din acest an.

Doar muncitorii sparg, acum, linistea si pacea din Vama Veche. A mai ramas mai putin de doua saptamani si nimeni nu sta.  Proprietarii de pensiuni se pregătesc pe ultima sută de metri să-i primească pe turişti. In acest hotel toate locurile au fost deja ocupate,  iar in unele pensiuni rezervarile s-au facut inca din luna ianuarie.

Nu fac exceptie nici resorturile de lux aparute in ultimii ani in vama. Si chiar daca aici o camera dubla porneste de la 350 de lei pe noapte, mai bine de 80% din locuri au fost deja rezervate. Pe de alta parte, se stie ca vamaiotii nu sunt foarte pretentiosi. N-ar face cale intoarsa si nici nu ar stramba din nas, chiar daca, poate, nu va fi totul gata. Vreme buna sa aiba iar pe nisip loc este destul. Si oricum tarifele sunt si ele pentru toate buzunarele. Patronii de terase anunta si ei petreceri de neuitat, care incep odata cu apusul soarelui si se vor incheia la rasarit.

Meteorologii au si ei vesti bune. In minivacanta de 1 mai vom avea soare si temperaturi de peste 20 de grade Celsius. Tărâmul distracţiei îşi va deschide porţile pe 27 aprilie,  iar Vama  va deveni kilometrul zero al petrecerilor care se vor ţine lanţ 3 zile şi 3 nopţi. Aproximativ 10.000 de turişti sunt aşteptaţi în staţiune de 1 mai.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>