Menu

Social
INCENDIU DE LA O CRATIȚĂ

Au fost la un pas să rămână fără agoniseala de o viață, după ce o anexă din gospodărie le-a luat foc. Vorbim despre proprietarii unei case, din localitatea buzoiană Grebănu, care au trecut astăzi prin clipe de groază. Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă pentru a stinge incendiul, care s-a extins și la casă, însă au reușit să-l lichideze înainte ca flăcările să cuprindă întreg imobilul.

Incendiul a izbucnit in aceasta dimineata, in jurul orei 10.00. Proprietara casei pusese mancare pe plita unei sobe din bucatarie, iar la un  moment dat a iesit din incapere. Cand s-a intors flacarile cuprinsesera intreaga anexa. Pompierii au intervenit cu doua autospeciale cu apa si spuma pentru a lichida incendiul. Flacarile s-au extins si la casa, aflata in imediata apropiere a anexei, insa au fost stinse inainte sa cuprinda intreg imobilul.

Pompierii spun ca focul s-a aprins cel mai probabil de la soba supraincalzita. Chiar daca incendiul a produs pagube serioase, valoarea acestora este mai mica decat cea a bunurilor salvate de pompieri.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>