Menu

Social
GUNOI ARUNCAT LA ÎNTÂMPLARE

Camerele de supraveghere din municipiul Rm. Sărat surprind tot mai des manifestări care uimesc. Dacă duminică noaptea, cinci minori au vandalizat ghivecele de flori de pe domeniul public, recent camerele au surprins un cetățean, care în plină zi a scos din portbagajul mașinii mai mulți saci plini cu gunoi, pe care i-a lăsat pe stradă. Cu ajutorul imaginilor, polițiștii l-au identificat și l-au sancționat.

Politia Locala din Rm. Sarat a facut publice pe o retea de socializare, noi imagini surprinse de camerele de supraveghere din municipiu. In recentele instantanee se vede clar cum in plina zi un cetatean opreste masina pe marginea unei strazi, iar din portbagajul acestei scoate mai multi saci plini cu gunoi, pe care ii lasa pe domeniul public. Cu ajutorul imaginilor, politistii l-au identificat si l-au sanctionat pe barbat. Oamenii legii considera ca toti cetatenii carora le pasa de orasul in care traiesc ar trebui sa faca ceva pentru a opri depozitarea necontrolată a gunoaielor.

Locuitorii orasului sunt indemnati, ca in cazul in care observa cazuri precum cel inregistrat de camerele de supraveghere, sa contacteze în cel mai scurt timp Poliția Locală.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>