Menu

Administrativ
LICITAŢIE CONTESTATĂ

Licitația pentru desemnarea unui operator de salubritate, în municipiul Rm Sărat, a avut loc, însă deocamdată nu există niciun câștigător. Și asta deoarece două dintre firmele participante au depus contestații. Pentru rezolvarea acestora, angajații primăriei Rm. Sărat vor trebui să formuleze un răspuns la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor.

Contractul firmei de salubrizare, care a ridicat gunoiul menajer, din Rm. Sarat, in ultimii ani, a ajuns la final anul acesta. Din acest motiv, Primăria a organizat o licitatie pentru desemnarea unui nou operator de salubrizare. După analizarea ofertelor, administraţia locală a ales un operator, însă decizia a fost contestată de două firme participante la licitaţie. Autoritatile din Rm Sărat isi doresc ca odata cu desemnarea unui operator lucrurile sa se schimbe: atat cetatenii, care refuza sa incheie contracte pentru ridicarea gunoiului, cat si reprezentantii firmei care va ridica gunoiul, sa inteleaga ca salubrizare in conditii cat mai bune a orasului este o prioritate pentru toti.

Potrivit unor surse, operatorul care a castigat licitatia pentru serviciul de salubrizare din Rm. Sarat a venit cu preturi mai mici decat cele practicate pana in prezent de firma care a ridicat gunoiul menajer din municipiu.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>