Menu

Sport
CA ȘI CALIFICAȚI LA BARAJ

Jucătorii de la Handbal Club Buzău 2012 au mai făcut un pas mare spre barajul pentru Liga Zimbrilor, după victoria din deplasare în fața formației Dobrogea Sud Constanța 2, scor 28-25. În urma acestei victorii, echipa buzoiană și-a consolidat poziția a doua în seria I și este ca și calificată pentru barajul de promovare.

Echipa masculină de handbal a judetului Buzău este tot mai aproape de prezenţa la turneul de baraj pentru promovarea în Liga Naţională. În weekend, în etapa a 14-a a Diviziei A, Handbal Club Buzău s-a impus cu scorul de 28-25, la Constanţa, în faţa Dobrogei Sud 2. Atletico Alexandria, principala contracandidată la locul doi, a fost învinsă, pe teren propriu, de liderul Știinta Municipal Bacău, scor 24-28, iar ordinea primelor trei clasate rămâne neschimbată și după această etapă. Astfel, cu 4 etape înainte de finalul campionatului, echipa finanțată de Consiliul Județean Buzău ocupă poziţia secundă, cu 8 puncte avans faţă de Atletico Alexandria şi CS Medgidia, echipele de pe locurile 3 și 4.

Echipa buzoiană va disputa în deplasare şi următorul meci, duminică, pe terenul grupării CSM 2 Bucureşti.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>