Menu

Social
CASCADORIE ÎN VITEZĂ

Au scăpat cu răni ușoare, deși au fost protagoniștii unei cascadorii mai ceva ca-n filme! Trei tineri din Brăila au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a dat de 4 ori peste cap, rupând, pe traseu, și parapetul de protecție al unui refugiu de tramvai. Din fericire, în momentul respectiv, in stație nu se află niciun călător. Din primele cercetări se pare că de vină pentru accidentul este șoferul care a ajuns la spital.

Martorii dar si camerele de supraveghere din zona arata ca soferul circula cu viteza foarte mare pe Calea Calarasilor, dinspre Primarie spre Bariera cand, la intersectia cu strada Grivita, nu a acordat prioritate unui taxi, l-a acrosat in partea din fata, apoi autoturismul condus de tanar s-a rostogolit de cateva ori. In drumul sau,  a rupt  parapetul de protectie al refugiului pentru tramvai din statia Concordia. Masina s-a oprit, intr-un final, la cativa zeci de metri de locul impactului.

Tanarul sofer si tinerii care il insoteau au ajuns la spital, din fericire cu rani usoare. In cauza continua cercetarile pentru stabilirea modului in care s-a produs accidentul.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>