Menu

Social
NU ȘI-AU RIDICAT BANII

Aveau dreptul de a primi ajutor pentru încălzirea locuinței cu lemne pe parcursul iernii, însă nu și-au ridicat nici acum banii. Vorbim despre aproximativ 40 de persoane din Rm. Sărat, printre care cetățeni cu venituri mici și beneficiari ai venitului minim garantat. Aceștia pot depune cerere pentru a intra în posesia sumelor cuvenite, iar în numai o zi își vor primi banii.

In sezonul rece 2017-2018, la Rm. Sarat, au fost depuse peste 400 de dosare pentru incalzirea locuintei cu lemne, carbuni si combustibili petrolieri. Multi beneficiari au intrat in posesia sumelor cuvenite in luna decembrie, cand s-au efectuat primele plati. Alti cetateni cu venituri mici nu si-au ridicat nici pana astazi ajutorul de la stat.

Sunt si beneficiari ai ajutorului social care nu au intrat in posesia banilor alocati pentru incalzirea locuintei cu lemne. Dosarele acestora au incetat si probabil unii dintre ei considera ca nu mai au dreptul la ajutorul pentru incalzirea locuintei. Sprijinul acordat de stat pentru incalzirea locuintei cu lemne are valori cuprinse intre 80 si 270 de lei, in functie de transa in care este incadrata cererea solicitantului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>