Menu

Sport
HAGI LA LEGIA?

gica-hagi

Gică Hagi a admis numele uneia dintre echipele interesate de serviciile sale. Managerul tehnic al Viitorului nu a negat în presa poloneză interesul formatiei Legia Varşovia pentru el şi a dezvăluit ce proiect l-ar atrage pentru a părăsi banca echipei pe care o patronează.

„Regele” a declarat în mai multe rânduri că e tentat să renunţe în vară la banca tehnică a Viitorului pentru a prelua un club puternic din străinătate, care îşi propune „să facă performanţă”. Presa din Polonia a scris recent că Legia Varşovia  este interesata de serviciile lui Hagi. Hagi a cucerit sezonul trecut titlul cu Viitorul şi se afă pe locul 4 după şase etape din play-off-ul Ligii 1, cu 30 de puncte.

Legia Varşovia este pe locul 3 în Polonia, cu 57 de puncte, cu numai un punct în spatele lui Lech Poznan. Legia este campioana ultimilor doi ani din Polonia şi are 12 titluri în palmares, dintre care patru din ultimele cinci.

Surse:

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>