Menu

Administrativ
INTERESAȚI DE FONDURI EUROPENE

Interes mare pentru fondurile UE din partea buzoienilor care au nevoie de consultanţă pentru depunerea și acccesarea  proiectelor europene. Pană acum, 36 de persoane fizice si  juridice au cerut sprijinul Biroului unic de consultanţă gratuită din sediul Consiliului Judeţean Buzău. Acesta funcționează de la începutul lunii martie în fiecare zi de miercuri, între orele 11-14.

Banii europeni fac cu ochiul si buzoienilor. Dovadă că in numai într-o lună și jumătate, 33 de persoane fizice si alte 3 firme s-au adresat biroului unic de consultantă deschis in martie in sediul Consiliului Judetean. Și câteva  primării buzoiene au călcat pragul biroului și au cerut sprijinul pentru a demarara investiţii cu bani europeni.

Biroul unic de consultanţă gratuită funcţionează în fiecare zi de miercuri, între orele 11-14.  Acesta este coordonat de Consiliul Judeţean şi de Prefectura Buzău și are rolul de a accelera accesarea de fonduri europene.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>