Menu

Administrativ
LUCRĂRI DE PRIMĂVARĂ

Continuă lucrările de primăvară la Rm. Sărat! Este vorba despre lucrări de balastare şi nivelare ale străzilor din cartierele mărginașe ale oraşului, care încă nu au văzut asfalt. Din luna mai va începe și plombare gropilor, apărute pe străzi, cu asfalt produs în stația, din incinta Administrației Domeniului Public.

In cartierele marginase din Rm. Sarat strazile nu sunt asfaltate, iar pe unele dintre ele gropile sunt la tot pasul. Aceste artere sunt balastate si nivelate acum de catre angajatii de la ADP. De aproape o luna acestia lucreaza pe strazile din aceste zone, pentru a-i scapa pe cetateni de chinul noroaielor si al gropilor.

Angajatii ADP au programate numeroase lucrari si luna viitoare. Principalele vizeaza plombare gropilor, aparute pe strazi, cu asfalt produs in statia, din incinta institutiei. În fiecare primăvară și toamnă, Administratia Domeniului Public din Rm. Sărat execută lucrări de balastare în cartierele marginase. Anul acesta, actiunea a demarat în cartierul Anghel Saligny si a continuat apoi in Extindere Slam Râmnic, Alecu Bagdat, dar si in Sirbi, unde se desfasoara si astazi.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>