Menu

Social
LOCATARI DISPERAȚI

Locatarii unor blocuri din centrul orasului Buzău nu mai parte de liniște de câteva săptămâni. Mai ales la orele serii sau chiar în miez de noapte, oamenii sunt treziți de o femeie de aproximativ 45 de ani care urlă minute în șir. Femeia, o fostă profesoară de matematică,  locuiește alături de concubinul său într-o casă din apropiere. Deși sunt chemați să intervină, polițiștii locali nu pot face decât să încerce să o potolească pe femeie.

Țipete în miez de noapte, minute în șir. De asta au parte locatarii blocurilor din zona intersecției străzilor Unirii și Colonel buzoianu din municipiul Buzău. Este vorba despre o femeie de 45 de ani, cunoscută cu probleme psihice care, aproape în fiecare noapte, pe fondul afecțiunilor, simte nevoia să se descătușeze plângând și urlând.

Ea locuiește alături de concubinul său, și el cunocut cu afecțiuni psihice, într-o casă de pe strada Colonel Buzoianu. Oamenii au chemat în mai multe rânduri poliția, însă, fiind vorba de un caz special, oamenii legii nu au făcut decât să încerce să o liniștească pe femeie și să o reintroducă în locuință.

Protagonista scenelor nocturne este fost cadru didactic care, în 2007, a fost protagonista unui scandal. Preda atunci matematica la Școala din localitatea Boboc. Nu a mai fost lăsată să intre la ore de către părinţii elevilor, care o acuzau că se comportă indecent la clasă. Elevii au filmat-o pe profesoară, cu telefonul mobil, în timp ce dansa la catedră. La puțin timp după incident, femeia a fost dată afară din învățământ iar de atunci, afecțiunile psihice s-au acutizat, ea fiind, în repetate rânduri, internată la Spitul de neuropsihiatrie de la Săpoca.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>