Menu

Social
SUNWAVES DĂ STRATUL DISTRACȚIEI

Primii turiști au sosit deja pe Litoral în stațiunea Mamaia, care se pregătește să dea tonul la distracție de 1 Mai. Stațiunea a devenit în ultimii ani punctul de atracție pentru tinerii de bani gata și domnișoarele în căutare de noi cuceriri. Cel mai mare festival de muzică tehno și electro- Sunwaves începe diseară și va dura 4 zile și 4 nopți.

In Mamaia va fi un adevarat maraton al distractiei, mai ales ca toate cluburile isi vor deschide larg portile pentru tinerii petrecareti, iar SUNWAVES – festivalul de muzica electronica incepe primul nebunia, la malul marii. Vor fi doar la Festivalul de muzica electronica 63 de DJ , timp de 4 zile si 4 nopti. Biletele costa intre 5o si 15o de lei,  iar strainii deja si-au facut aparitia in Mamaia. Rezervarile camerelor s-au facut deja demult,  iar cei care vor merge direct la receptie trebuie sa stie ca aici tarifele sunt cu pana la 30% mai mari.

Organizatorii s-au gandit si la gurmanzi. Un festival de mancare buna preparata si servita direct in strada se pregateste zilele aceste in nordul statiunii Mamaia ca sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi, de 1 Mai. Pregatirile sunt in toi,  iar calculele arata ca va fi un weekend plin de distractii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>