Menu

Administrativ
LA DATORIE

Polițiștii locali din Rm.Sărat vor fi la datorie și în minivacanța de 1 Mai, pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță în această perioadă. Principalele obiective ale agenților vizează fluidizarea traficului rutier din zonele aglomerate și prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

In minivacanta de 1 Mai, politistii locali din Rm. Sarat vor fi impartiti in dispozitive atat la compartimentul de circulatie rutiera, cat si la cel de ordine si liniste publica. Totul pentru ca cetatenii orasului, dar si cei veniti din alte parti ale tarii, la rude aici, sa se bucure in liniste de minivacanta de 1 Mai.

Cetatenii sunt sfatuiti ca in zonele aglomerate din pieţe, gări, autogări, magazine, sa fie foarte atenţi la bani şi la obiectele personale. In cazul in care in aglomeraţie, se simt bruscati, trebuie sa-si controleze geanta sau portmoneul chiar în acel moment. Agentii ii avertizeaza si pe cei care vor sa comita fapte antisociale: camerele de supraveghere din municipiu sunt cu ochii pe ei.

Incepand de astazi, in fiecare weekend, dar si in zilele de sarbatori legale, in anumite intervale orare, traseul vehiculele rutiere cu masa totală maxim autorizată mai mare de 7,5 tone, dinspre Moldova, este deviat pe ruta Ramnicu Sarat –DN22-Braila-Buzau. Masura va fi mentinuta pe toata durata lucrarilor de la podul de la Maracineni.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>