Menu

Social
PROVIZII PENTRU 1 MAI

Orice zi de 1 Mai nu are farmec fără bunătăţi pe masă. O știu foarte bine românii care și astăzi au luat cu asalt magazinele ca să-şi facă provizii. Fie că petrec acasă sau în aer liber, oamenii au cumpărat carne pentru fripturi, cârnaţi şi mici. La mare căutare au fost şi berea, sucurile sau apă minerală.

Magazinele deschise astăzi au avut din nou vânzări record. Oamenii care și-au propus să se relaxeze la un grătar și-au încărcat coșurile cu de toate, la fel ca într-o zi de sărbătoare. Magazinele s-au aprovizionat din timp cu diverse produse din carne, pentru ca astăzi să satisfacă toate poftele și gusturile clienților. Şi cum un chef fără băutură nu este reuşit, rafturile cu sucuri, bere sau apă minerală au fost și ele pline.

Persoanele care au uitat să cumpere unele produse sau cele care îşi termină proviziile nu trebuie să-şi facă griji, pentru ca şi mâine cele mai multe magazine și hipermarketuri vor avea program normal.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>