Menu

Sport
DE NEOPRIT

Astra-CSM Poli IaşiAstra Giurgiu este de neoprit cu Gigi Mulţescu pe bancă. Fosta campioană a obţinut a treia victorie consecutivă fără gol primit, 3-0 cu CSM Poli Iaşi, şi a urcat pe locul 4 în play-off, depăşind-o pe actuala deţinătoare a titlului, Viitorul.

Gazdele au început perfect meciul. Abang a deschis scorul în minutul 10, iar Dandea a fost aproape de 2-0, însă portarul moldovenilor a intervenit providenţial. Echipa lui Flavius Stoican putea egala, dar bara s-a opus la execuţia lui Platini, care nu a putut înscrie cu poarta goală. Repriza a doua a început la fel de bine pentru Astra. Alexandru Stan, pasator la primul gol, a marcat un gol de generic, cu o execuţie splendidă din afara careului. S-a terminat 3-0, pentru că Dandea a stabilit scorul final de la 11 metri, după ce Seto a obţinut penalty în urma unui fault comis de Andrei Sin. La Giurgiu a fost prezent şi Nicolae Dică.

Antrenorul liderului FCSB a mers să-şi facă temele înaintea meciului cu CSM Poli Iaşi. Roş-albaştrii joacă pe terenul echipei lui Flavius Stoican în etapa următoare, în timp ce Astra merge la Ovidiu, pentru duelul cu Viitorul, care poate decide ocupanta locului 4 la finalul sezonului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>