Menu

Social
LA MUNCĂ DE 1 MAI

Dacă cei mai mulţi români au petrecut pe cinste de 1 Mai, alţii au muncit la fel ca într-o zi obişnuită. Cel puțin cofetarii, polițiștii, medicii ori comercianții nu și-au permis o zi liberă tocmai pentru a fi la dispoziția petrecăreților.

La Rm Sarat comerciantii din Piata Agroalimentara nu si-au permis sa stea astazi acasa. Au venit inca de dimineata la munca mai ales ca astazi vând mai mult ca oricand. Agitatie a fost si in cofetariile din oras. Cofetarii au preparat torturi speciale, dar si prajituri delicioase pentru cei care au vrut sa se indulceasca.

Si politistii locali au sarbatorit 1 mai prin munca, fiind prezenti pe strazi. Prin munca au sarbatorit si angajatii de la salubritate. Acestia au facut curatenie pe arterele din municipiu si au ridicat gunoiul exact ca intr-o zi obisnuita. O zi plina a fost si pentru medicii de la spitalul Municipal din Rm Sarat. Liniile de garda au fost asigurate exact ca intr-o zi obisnuita de lucru.

Multi dintre cei care au muncit astazi se impaca insa cu gandul ca vor pleca si ei in curand in concediu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>