Menu

Social
DANSURI ÎN NOAPTE

A fost încă o noapte fierbinte pe cea mai aglomerată plajă de pe litoral – Vama Veche. Peste tot au fost petreceri care s-au lăsat cu dansuri până la ziuă. Muzica a fost acompaniată de vin și bere iar băuturile tari au completat atmosfera serii. Nimeni nu s-a uitat la ceas, la frigul nopții și nici n-a băgat de seamă când a trecut timpul până la ziuă. Distracție a fost și în Mamaia, în nord, în cluburile cu ștaif. Într-unul din ele a mixat la platane și a dansat în fața audienței, cunoscutul Gianluca Vachi.

15 mii de turisti sunt in Vama Veche si toti sunt animati de un singur gand: distractie fara limite in minisejurul de 1 Mai.  Toate beach barurile au fost pline iar ringurile lor de dans au devenit neincapatoare. Cine n-a mai avut loc la mese ori pe bancile de lemn, s-a mutat pe plaja cu paharul in mana. Vama este declarat „tărâmul libertatii” si al libertatilor, dupa cum ne-a explicat in cuvinte simple, aceasta domnisoara, care nu s-a hotarat asupra iubitului ei.

 Fetele si-au dorit sa iasa cat mai mult in evidenta si sa atraga cat mai multe priviri. Ca au venit singure sau insotite, toate erau puse pe distractie, iar vamaiotii le-au oferit tot ce-au vrut si toata lumea s-a simtit bine. Vama Veche se distreaza cel mai bine de 1 Mai. Desi noaptea e frig si apa marii e foarte rece, tinerii par sa ignore toate conditiile meteo si petrec cum pot mai bine. Preturile si conditiile din Vama sunt in acest an pentru toate gusturile, iar vamaiotii spun ca distractia se poate face si fara bani.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>