Menu

Social
REGULI IGNORATE

În minivacanţa de 1 Mai, reprezentanţii Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului din Constanța au verificat tonetele în care se prepară mâncare şi se serveşte pe loc clienţilor. Concluzia: nu se respectă aproape nicio regulă de igienă, iar unele dintre ele nu sunt branşate la apă potabilă ori nu există toalete în zonă, pe care să le folosească angajaţii.

 După cum se poate observa în imagini, vorbim despre improvizaţii şi condiţii insalubre în care se prepară mâncare! Dughenele controlate au primit avize de funcţionare în staţiunile Mamaia, Eforie şi Vama Veche. 9 dintre ele au fost închise temporar de comisarii OPC.

În 89 dintre cazuri, comisarii constanteni au oferit consiliere pe loc, în vederea remedierii unor deficienţe. Aici, fiind vorba de restaurante şi spaţii special amenajate pentru prepararea mâncărurilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>