Menu

Social
O FOTOGRAFIE CÂT 10 MII DE LEI

Final de vacanţă neinspirat pentru un tânăr petrecăreţ din Vama Veche. Bărbatul a intrat cu maşina până aproape de malul mării şi a rămas blocat timp de aproximativ jumătate de oră.  Pentru teribilismul său, tânărul a fost amendat cu 10 mii de lei.

Tânărul, in varsta de 28 de ani, din Bucuresti, a intrat cu maşina pe nisip pentru a-şi face o fotografie.

A dus bolidul până aproape de mare, iar autoturismul a rămas blocat în nisip. Oamenii de pe plajă i-au sărit în ajutor fără prea mult succes, în primă instanţă. Mai bine de jumătate de oră s-au chinuit până au scos maşina la mal. Cu ajutorul unei frânghii groase, dar și a oamenilor din jur, mașina a fost scoasă din nisip.  Proprietarul autoturismului a dispărut imediat dupa ce mașina i-a fost scoasă din apă. Martorii spun că acesta s-a grăbit atât de tare să plece încât nici nu le-a mulțumit celor care l-au ajutat la greu. El a fost insa identificat ulterior si sanctionat contraventional cu 10 mii de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>