Menu

Social
PRODUSE AFRICANE, LA MALUL MĂRII

Produse de înfrumusețare aduse direct din Nigeria, condimente și haine specifice continentului african. Toate sunt de vânzare la Constanţa, în singurul magazin tradițional. A fost deschis în urmă cu patru ani de o tânăra din Nigeria, studentă la facultatea de medicină de la Constanța, însă între timp afacerea a fost preluată de un alt conațional, care încearcă acum să o ducă mai departe și să o facă mai prosperă.

Tanara care si-a luat inima in dinti si si-a deschis afacerea a devenit acum medic intr-un spital din Londra. In urma cu patru ani insa vedea viata cu alti ochi. Isi dorea sa ramana in Romania si a decis sa isi faca un viitor aici. Asa a deschis magazinul cu produse africane. Intre timp, cariera a dus-o pe alte meleaguri,  iar afacerea a fost preluata de un conational. La  mare căutare sunt condimentele alimentare, cremele de corp, dar hainele sau podoabele.

Cine doreşte să poarte Dashiki, cămaşa tradiţională viu colorată, o poate cumpăra de aici. Un set de bijuterii are preţuri cuprinse între 110 şi 150 lei. Nu doar cetatenii de origine africana trec pragul magazinului. Romancele sunt indragostite de hainele traditionale africane.

În Constanţa învaţă peste 250 de studenţi africani: la Universitatea Maritimă Constanţa şi la Facultatea de Medicină,  din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>