Menu

Sport
DORIT ÎN ROMÂNIA

Ante Puljic, de la Dinamo se bucura dupa marcarea unui gol in timpul meciului de fotbal contra echipei Steaua Bucuresti din semifinalele Cupei Romaniei, disputat pe stadionul Arena Nationala din Bucuresti, miercuri, 20 aprilie 2016. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Ante Puljic a devenit o ţintă pentru FCSB şi Dinamo. Cele două rivale se luptă pentru semnătura fundaşului croat care la vară va deveni liber de contract. În prezent, fotbalistul evoluează la Tom Tomsk, în Rusia.

În vârstă de 30 de ani, Ante Puljic  a mai fost dorit de FCSB, însă nu s-a înţeles la bani cu Gigi Becali. Fundaşul s-a făcut remarcat în Liga 1, la Dinamo, formaţie pentru care a evoluat în sezonul 2015-2016. FCSB şi Dinamo i-au făcut deja oferte lui Ante Puljic, iar fundaşul urmează să dea un răspuns în scurt timp.

De-a lungul carierei, croatul a evoluat pentru Zadar, Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb, Gent, Dinamo Bucureşti şi Tom Tomsk.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>