Menu

Sport
PROBLEME CU STADIONUL

dinamoContinuă problemele pentru fanii lui Dinamo, care sperau ca stadionul lor să fie modernizat pentru EURO 2020. Pe lângă faptul că stadionul Dinamo nu va fi gata la timp, noua arenă va avea și o capacitate mai mică față de cum era prevăzut inițial.

După ce contractul dintre Nicolae Badea și CS Dinamo a făcut ca începerea lucrărilor să întârzie, iar arena să fie construită pe locul velodromului, fanii au primit o altă veste proastă. Compania Națională de Investiții a anunțat pe site-ul oficial că noul stadion din Ștefan cel Mare va avea doar 18.000 de locuri, și nu între 20 și 25.000 de scaune, cum era preconizat inițial. Compania Națională de Investiții precizeaza că au fost clarificate aspectele de juridice cu privire la amplasamentul propus de Clubul Sportiv Dinamo și că a fost demarată procedura de achiziție pentru studiile de prefezabilitate si fezabilitate.

Apoi, urmează procedura de achiziție pentru execuția lucrărilor de ridicare a arenei care ar putea să poarte numele lui Cornel Dinu, la cererea fanilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>