Menu

Social
RĂSADURI LA MARE CĂUTARE

Decât să cumpere legume fără niciun gust, aduse de peste mări și țări, preferă să le cultive ei. Vorbim despre mulţi gospodari, care cumpără răsaduri din piețe și le pun în solarii și grădini. La Rm. Sărat oferta de răsaduri este diversă, la prețuri pentru toate buzunarele. Cele mai căutate sunt cele de roșii, vinete și ardei, legume care nu trebuie să lipsească la vara de pe mese.

Odata cu incalzirea vremii, gospodarii au inceput sa-si pregateasca solariile si gradinile pentru recolta din vara. Unii au iesit deja in piete pentru a cumpara rasaduri de legume. La Rm. Sarat, oferta este extrem de bogata, iar preturile sunt acceptabile. In functie de marime, dar si de soi, rasadurile au preturi care ajung pana la un leu firul.

Gospodarii care cumpara rasaduri din piata sunt convinsi ca legumele cultivate de ei sunt mai sanatoase decat cele cumparate. Mai mult, stiu si ce mananca. Oamenii spera ca anul sa fie prielnic, iar legumele pe care le rasadesc acum sa dea roade bogate in vara.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>