Menu

Social
206 KM/H, RECORD DE VITEZĂ

Un șofer din Cluj-Napoca a zburat pe un drumul naţional cu mașina mai ceva ca pe autostradă. Este vorba despre un tânăr de 23 de ani care a fost surprins de un radar al poliţiştilor din Buzău în timp ce conducea cu 206 kilometri la oră, pe Drumul european 85,  şosea unde se produc frecvent accidente soldate cu pierderi de vieţi omeneşti. Clujeanul a rămas pieton pe o perioadă de 3 luni, și a primit o amendă usturătoare.

Soferul din Cluj Napoca a fost surprins, aseară, în afara  localităţii buzoiene Grebănu, în timp ce gonea cu 206 kilometri la oră. Tânărul nu le-a putut explica poliţiştilor de ce conducea cu o viteză atât de mare. Clujeanul a primit 20 de puncte amendă, adică  2.900 de lei, şi a ramas fara permisul de conducere pentru 90 de zile.

Un alt record de viteza si inconstienta la volan a fost înregistrat, în noiembrie anul trecut, tot pe drumul European 85, în județul Buzău. Un tânăr de 19 ani din localitatea buzoiană Râmnicelu, aflat la volanul unui bolid, a fost prin conducând cu 218 km pe oră.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>