Menu

Social
INVESTIGAȚI PENTRU FRAUDE ECONOMICE

Ample percheziţii astazi în 11 judeţe din ţară, între care și Buzău, într-un dosar privind  infracţiuni economice cu un prejudiciu de o jumătate de milion de euro. Poliţiştii Direcției de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliției Române și cei din Maramureș, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, au verificat sedii de firme şi 40 de administratori de societăţi comerciale.

67 de percheziţii au fost făcute în această dimineaţă în 11 judeţe din ţară, între care și Buzău, într-un dosar care priveşte infracţiuni economice. Totul a pornit de la un dosar penal deschis pe linie economica de catre politistii si procurorii din Maramures si vizeaza infractiuni precum evaziunea fiscala sau spalarea de bani.

Descinderile au avut loc în județele Maramureș, Bistrița-Năsăud, Iaşi, Satu Mare, Cluj, Galaţi, Botoşani, Neamţ, Mureş, Vaslui și Buzău. Au fost vizati 40 de administratori de societăți comerciale. Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la 500.000 de euro.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>