Menu

Sport
VINDE VIITORUL?

viitorulȘansele ca Gică Hagi să mai continue și din sezonul următor pe banca Viitorului sunt minime. „Regele”  discută acum nu doar posibilitatea de a pleca de la club, ci și cedarea a 49% dintre acțiuni către patronii Dedeman, doi dintre cei mai bogați oameni din România! Este vorba despre Dragoș și Adrian Pavăl.

Dragoș și Adrian Pavăl, locul 2 în topul Capital de pe 2017 cu o avere de 1,1 – 1,2 miliarde de euro, sunt cunoscuți în România ca deținători ai lanțului Dedeman, cel mai mare lanț de magazine de bricolaj din țară. Cei doi frați investesc deja în sport, fiind sponsori ai Simonei Halep și parteneri principali ai Comitetului Olimpic Roman, iar acum sunt atrași de fotbal, mai exact de Academia Hagi.

Cum „Regele” exclude vehement varianta de a pierde puterea în club, planul e să rămână acționar majoritar cu 51%, iar restul ar urma să fie deținut de cei doi oameni de afaceri.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>