Menu

Social
ȘI-A RECUNOSCUT CRIMA

Criminalul din Vama Veche și-a recunoscut fapta, iar acum este în arestul IPJ Constanța. Minorul de 17 ani a povestit la poliție cum l-a omorât pe bărbatul de 34 în autobuzul de tip londonez parcat pe iarbă, lângă Vama Veche. Ancheta a fost preluată de procurorii care vor încerca să afle circumstanțele în care a murit tânărul și toate detaliile acestui caz.

Localnicii din Vama Veche au fost cei care au dat alarma. Au sunat la 112 si au anuntat ca in autobuzul supraetajat zace fara suflare un tanar. Imediat la fata locului au sosit medicii de la ambulanta,  care n-au mai avut  ce face decat sa constate decesului barbatului din autobuz. Apoi politistii au fost cei care au preluat cazul. Criminalistii de la inspectoratul judetean de politie au sosit si ei la fata locului si au verificat fiecare coltisor al autobuzului dar si imprejurimile, in cautarea de indicii care sa ii ajute in rezolvarea anchetei.

Victima se numește Gabriel Stănilă, născut în localitatea Tecuci, judeţul Galați, cu domiciliul în Siliștea, judeţul Buzău. În tren, la Costinești, polițiștii constănţeni au depistat 4 persoane -2 băieţi şi 2 fete. Unul dintre băieți, în vârstă de 17 ani, a fost de la bun inceput persoana bănuită de agresiunea care a avut loc în Vama Veche.

Potrivit unor surse neoficiale din rândul anchetatorilor, suspectul nu a putut spune exact care a fost motivul agresiunii, declarând mai multe versiuni a ceea ce s-a întâmplat. Una dintre ele a fost că el împreună cu ceilalți trei prieteni, au vrut să se culce și ei în autobuzul unde se afla victima. Acesta nu le-a permis și a izbucnit un scandal, iar adolescentul a pus mâna pe o sticlă goală cu care l-a lovit în cap.Suspectul a fost prezentat instanței de judecată – Tribunalul Constanța, magistrații emițând un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>